Ruime villa met extra entiteit voor zelfstandig beroep, vakantieverhuur, co-housing, kangoeroewonen…
Status: Verkocht

Prijs

Interesse in het pand?

Maak hier een afspraak

Heel ruime villa met extra bijhuis/vakantiewoning/praktijkruimte of ruimte zelfstandig beroep en ruime garage met buitenkeuken.
Dit goed is opgedeeld in 2 entiteiten. Gezien er een aparte oprit en aparte inkom is, kan dit perfect dienst doen als praktijkruimte, ruimte voor zelfstandig beroep, kangoeroewoning, co-housing of vakantiewoning!
De hoofdwoning beschikt over een kelder, inkomhal, apart toilet, garage met wasplaats, berging, keuken, leefruimte, bureel, badkamer en 3 à 4 slaapkamers.
De 2e entiteit beschikt over een inkom, badkamer, 2 slaapkamers en leefruimte met open keuken. Boven de volledige villa is er nog een goed geïsoleerde zolder voorzien.
Tevens is er in de tuin een garage/tuinhuis voorzien waarin ook een leefruimte met buitenkeuken werd ingericht. Dit alles omgeven door een gezellige tuin met vijver, op 3 km van het centrum van Maldegem.
De woning is volledig instapklaar en beschikt over zonnepanelen, dakisolatie, gevelisolatie, dubbel glas, goedgekeurde elektriciteitskeuring.
LAGE EPC-Score! GEEN renovatieplicht! EPC: 164 kWh – UC: 20230213-0002799671-RES-1. [Vg, WgLa, Gdv, Gvkr, Gvv]. G-score: A en P-score: A
Voor meer info of een bezoek: 0476/37.42.15 of info@vhvastgoed.be

Gebouwd in

1972

Slaapkamers

6
1

Bewoonbare oppervlakte

327
0

Perceel-oppervlakte

738

Locatie

Schautenstraat 145 Maldegem

Interesse in dit pand?

Laat hier uw gegevens na en wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.