Unieke opbrengsteigendom, opgedeeld in 9 vergunde units, gelegen in een prachtige grote tuin in het centrum van Gent aan de Leie!
Status: Verkocht

Prijs

Interesse in het pand?

Maak hier een afspraak

Uniek 19e eeuws historisch pand, opgedeeld in 9 vergunde units, gelegen in een prachtige grote tuin in het centrum van Gent aan de Leie!
THE HIDE is een uniek concept en werkelijk een pareltje! Achter de gevel schuilt een duizelingwekkend interieur!
Dit pand werd enkele jaren geleden volledig gestript en grondig gerenoveerd! Werkelijk alles werd toen vernieuwd.
Dit prachtige pand is opgedeeld in 7 appartementen die allen vergund zijn als vakantielogies, een handelsruimte en een horecaruimte / vergaderruimte. De handelsruimte is reeds goed verhuurd, maar ook de 7 recent vergunde vakantielogies en vergaderruimte zijn ideaal als investering om te verhuren. (vakantieverhuur, air b&b, seminaries …)
Dit alles op een perceel van 913m² op een toplocatie te Gent, namelijk de Nederkouter, met als extra troef een grote zonnige tuin aan de Leie.
Parking met laadinfrastructuur alsook fietsenstalling voorzien op het perceel.
Gelegen op 3 minuten wandelen van de Veldstraat, Brabantdam en Kouter, historisch centrum Gent met talloze winkels, restaurants, bars en bezienswaardigheden … 15 minuten wandelen van het Sint-Pietersstation, tramhalte op 20 meter…! Antwerpen, Brussel, Brugge, Knokke en Oostende bereikt u per wagen in minder dan 1 uur, evenals de luchthavens van Oostende, Antwerpen en Zaventem.
THE HIDE biedt heel wat potentieel! Naast een zeer goede bezettingsgraad van de afgelopen jaren, is er ook een zeer positieve klantenbeoordeling van maar liefst 9.5/10 via booking.com.
Het logies is door zijn ligging ook zeer geliefd bij bedrijven en zakenrelaties (vaak voor langere periodes / meerdere maanden).
Daarnaast worden stadstoeristen ontvangen en worden er overnachtingen geboekt voor diverse evenementen in de buurt.
EPC: 98 kWh – UC: 20230707-0002700621-RES-1. Renovatieplicht NIET van toepassing!
Elektriciteit conform. Asbestveilig. P-score: A, G-score: A. [Wche, Vg, Gdv, Vkr, Gvv]
Prijs op aanvraag.

Gebouwd in

0

Slaapkamers

10
1

Bewoonbare oppervlakte

998
0

Perceel-oppervlakte

913

Locatie

Nederkouter - 9000 Gent

Interesse in dit pand?

Laat hier uw gegevens na en wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.